Rivaldo og søn scorer i samme kamp

15/07/2015

Den brasilianske fodboldlegende Rivaldo og hans søn stjal overskrifterne, da Mogi Mirim vandt 3-1 hjemme over Macae i en 2. divisionskamp i Brasilien.

Den tidligere FC Barcelona-stjerne og sønnen Rivaldinho stod tilsammen for alle hjemmeholdets mål.

20-årige Rivaldinho scorede kampens første mål efter få minutter, og farmand var involveret i opspillet.

Efter 17 minutter scorede 43-årige Rivaldo selv på et straffespark, og kort før pausen fuldendte Rivaldinho så far-søn-hattricket med 3-0-scoringen.

Tidligt i anden halvleg lod Rivaldo sig udskifte, og sent i kampen fik Macae reduceret.

Veteranen gjorde for nylig comeback efter at have indstillet karrieren.

Rivaldo blev i 1999 kåret som verdens bedste fodboldspiller.

Han var en af de førende spillere, da Brasilien i 2002 vandt VM-guld ved slutrunden i Japan og Sydkorea. Her scorede Rivaldo fem mål.

Mange danskere husker sikkert også, at han med to mål var stærkt medvirkende til, at Brasilien besejrede Danmark 3-2 i kvartfinalen ved VM i 1998 i Frankrig.