River Plate vinder overbevisende Copa Libertadores

06/08/2015

Fodboldklubben River Plate fra Argentina kan kalde sig sydamerikansk mester, efter at holdet tidligt torsdag morgen vandt returkampen i Copa Libertadores-finalen med 3-0 på hjemmebane over Tigres fra Mexico.

Det er tredje gang, at de rød-hvide fra Argentina vinder titlen, der ofte betegnes som den sydamerikanske pendant til Champions League-turneringen i Europa.

Den første kamp i Mexico endte 0-0, så de tre mål fra var rigeligt til at sikre River Plate titlen.

Første scoring blev sat ind af Lucas Alario, der kom til klubben i juli, i første halvlegs døende sekunder.

Føringen blev fordoblet på et straffespark i det 74. minut eksekveret af Carlos Sanchez.

Kort tid efter lukkede Ramiro Funes kampen med sit hovedstød til 3-0.

Normalt deltager kun hold fra det sydamerikanske kontinent i Copa Libertadores, men de seneste år har hold fra Mexico også været inviteret med.