Road rage: 78-årig slået i hovedet af rasende bilist

En ældre bilist blev tildelt flere slag i ansigtet, da en ukendt bilist gik amok i Strøby Egede ved Køge. Road rage-episoden fandt sted onsdag den 27. februar på Stevnsvej i Strøby Egede, og Midt og Vestsjællands Politi søger vidner i sagen og især en anden bilist, som formentlig overværede optrinet .

Klokken 15.15 kørte en 78-årig mand ud fra fiskehandleren på Stevnsvej i Strøby og i nordlig retning mod Køge. En anden bilist, som kom fra svinget ved Strøby Kirke, kørte tæt op bag den ældre mand og dyttede ad ham. Dette gjorde den ukendte bilist igen ved udkanten af Strøby.

I krydset ved Strøbyskolen holdt den 78-årige mand for rødt lys, da førerdøren pludselig blev åbnet, og han blev tildelt et knytnæveslag i ansigtet af den bagvedkørende bilist.

- Sådan en gammel idiot som dig skal ikke lære mig at køre bil. Så skal jeg smadre dig en, så du mister dine tænder, råbte gerningsmanden, som tog den 78-åriges briller.

Den ældre mænd prøvede herefter at komme ud af sin bil. Dette resulterede i endnu et slag i hovedet, som gav ham et stort mærke i panden.

Gerningsmanden kørte herpå venstre om forurettedes bil mod færdselsretningen. Den 78-årig kunne ikke aflæse registreringsnummeret på gerningsmandens bil, da gerningsmanden havde taget hans briller. De blev senere fundet knækket på stedet.

En bagved holdende personbil kørte højre om forurettedes bil og kørte ligeud ad Stevnsvej fra højresvingsbanen til Lendrumvej. Offeret beskriver denne bil som en mindre grøn eller blå personbil, og det er føreren af dette køretøj, som politiet gerne vil i kontakt med.

Gerningsmanden beskrives som dansk, 45 til 50 år gammel. Han var høj og havde meget kort lyst hår, cirka to-tre mm, ubarberet og med skægstubbe og kraftig af bygning. Han havde muligvis en ring på højre hånd, idet forurettede fik et stort mærke i panden efter slaget. Manden kørte i mindre personbil, muligvis en Renault.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip