Robbie Williams charmerede anmelderne

Det er de fleste anmeldere i tirsdagens aviser enige om. Her er vurderingen, at Robbie Williams bestemt leverede varen.

»Gavflaben Robbie sprællede seværdigt i Parken,« skriver Berlingskes anmelder Michael Charles Gaunt eksempelvis og hæfter sig ved, at Robbie Williams viste, at han er på jagt efter at generobre den poptrone, han sad så eftertrykkeligt på for nogle år siden.

»Om den mission lykkes, vil jeg indtil videre lade stå usagt. Men lad mig til gengæld slå fast med det samme, at ambitionerne mandag aften fik det bedste frem i en sulten Robbie, der foran et stuvende fyldt Parken virkede som om, at han var i sit helt rette element,« skriver Michael Charles Gaunt, der giver Robbie Williams fire ud af seks mulige stjerner.

Det gør BT også, og anmelder Steffen Jungersen noterer sig, at »Robbie reddede æren i Parken« ved at køre koncerten hjem på charmen og underholdningen.

Politiken giver også Robbie Williams fire ud af seks - her er der dog tale om hjerter - under overskriften »Spradebassen gav alt hvad han havde«. Anmelderen Simon Lund er som sine kollegaer imponeret over Robbie Williams’ show.

»Selv om det efterhånden er en del år siden, 39-årige Robbie Williams mistede sin midas-magi, når det kommer til sangskrivning, viste de godt to timer under åben sommerhimmel i et næsten udsolgt Parken, at Williams stadig er i en liga for sig som kongen af underholdning i bredformat,« skriver Simon Lund.

Ekstra Bladet giver tre ud af fem stjerner, roser »abefesten« i Parken og kalder Robbie Williams for en »gæv chimpanse«. Anmelder Peter Albrechtsen var dog ikke lige så imponeret over showet som sine kollegaer.

»Robbie havde lovet »verdens bedste show«, og det fik vi ikke, men mindre kunne også gøre det,« skriver han.

I toppen af anmelderbarometret ligger Jyllands-Posten, der giver Robbie Williams fem ud af seks stjerner og udnævner ham til »en af musikhistoriens mest blændende og originale entertainere«.

»Englænderen gik i direkte storhedsvanvittig konkurrence med diverse romerske kejsere ved at optræde omgivet af gigantiske buster af sit eget kontrafej, og den største var endda forgyldt,« skriver anmelder Anders Houmøller Thomsen.

»Ikke engang Michael Jackson kunne slippe af sted med den slags uden at en del grinte hånligt af hans selvudråbte messias-rolle. Men Robbie Williams’ buster har en ustyrlig morsom effekt, fordi han forholder sig syrligt selvironisk til sin megalomani og til sit dramadronning-hysteri,« lyder det.

Robbie Williams spiller igen tirsdag aften i Parken.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip