Robert De Niro står ved kontroversiel påstand

Skrevet af admin

14/04/2016

Mest læste i dag

For blot få uger siden valgte den 72-årige skuespiller Robert De Niro at droppe visningen af dokumentaren "Vaxxed: From Cober-Up to Catastrophe" på Tribeca Film Festival, som han selv startede for 15 år siden.

Den omstridte dokumentar giver børnevacciner skylden for autisme, hvilket fik flere lægelige eksperter op af stolene i protest.

Nu har "Godfather"-skuespilleren dog på ny valgt at støtte dokumentaren og dens betvivlede omdrejningspunkt, da han medvirkede i den amerikanske tv-udsendelse The Today Show.

- Alle burde se dokumentaren, da der er noget om snakken, siger han i showet.

Robert De Niro valgte også at udtrykke sin personlige holdning til sagen i talkshowet. Her forklarede skuespilleren, at han mener, at der for nogle børn er et link mellem autisme og vaccinationer.

- Forskere siger, at der ikke et link, men det er mere kompliceret end som så. Der er et link mellem de to ting, siger Robert De Niro i The Today Show.

"Goodfellas"-skuespilleren har selv en søn, der lider af autisme, hvorfor han har valgt at gå ind i debatten om, hvad der mon kan være med til at forudsige sygdommen.

Dokumentaren "Vaxxed: From Cober-Up to Catastrophe" bliver fortsat ikke vist på årets Tribeca Film Festival.

Se en del af interviewet fra The Today Show med Robert De Niro her: https://twitter.com/TODAYshow/status/720234901786664960

/ritzau/FOKUS