Robert forsvandt sporløst i 1998: Nu opklarer håndværkere mysteriet ved uhyggelig bro

Politiet i West Virginia i det østlige USA er muligvis tæt på at løse et 18 år gammelt mysterium.

I går oplyste Virginia State Police, at de sandsynligvis har fundet de jordiske rester af en ung mand, der tilbage i 1998 forsvandt, da han var på vej til en amerikansk fodboldkamp.

Den 24-årige mands køretøj blev dengang fundet  tæt ved broen New River Gorge Bridge, men ingen har siden da set Robert L. Kovack, der læste til arkitekt på universitetet.

Nu kan de pårørende måske snart få vished om mandens skæbne, da en gruppe håndværkere i forbindelse med noget renoveringsarbejde har fundet et lig ved nogle træer og buske under broen. Det skriver New York Times

Den uhyggelige opdagelse blev gjort i torsdags, men Virginia State Police ventede til i går med at offentliggøre fundet, og i den forbindelse oplyste ordensmagten, at de har fundet Robert L. Kovacks bilnøgler og køre- og studiekort.

Læs også: Familien besøger sønnens grav, da en mystisk kvinde sniger sig ind på dem

Omkring 100 frivillige og pårørende har tidligere været ude at lede efter den unge mand i området ved broen, og det samme gælder politiet med deres hunde.

Broen har en mørk historie, da flere mennesker har kastet sig i døden fra den over 250 meter høje konstruktion, der kun i ringe grad er sikret mod selvmord.

En talsmand fra politiet oplyser til et lokalt medie, at der er blevet fundet mere end fire dusin lig under New River Gorge Bridge, siden Robert L. Kovack forsvandt i september 1998.

Retsmedicinere arbejder nu på at be- eller afkræfte, om det seneste ligfund er Robert L. Kovack, og imens håber familien, at de snart kan få ro i sjælen.

- Som familie håber vi, at det vitterligt er de jordiske rester af min bror, siger Mike Kovack til Roanoke Times

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip