Robert Redford reagerer på Oscar-forbigåelse

De faldt, da Redford lancerede 2014-udgaven af sin Sundance-festival i Utah nogle timer efter offentliggørelsen af Oscar-nomineringerne i gåt.

Både Hollywoods iagttagere og bookmakerne ventede at se Redford nomineret i kategorien for bedste mandlige hovedrolle, men skuespillerens navn blev ikke nævnt og J.C. Chandors actiondrama med Redford som eneste medvirkende opnåede kun én nominering - for bedste lydredigering.

»Sidste stik«-stjernen kvitterede for forbigåelsen, da han holdt pressemøde i Utah:
»Hollywood er, hvad det er. Det er en forretning og de nominerede film er dybt afhængige af kampagner, der skal få folk til at stemme på dem.
I vores tilfælde tror jeg, vi kom til at lide under en distribution, der spænder fra ringe til slet ingenting«, sagde Redford og fortatte:
»Jeg ved ikke hvorfor, men vores distributører ville ikke bruge pengene eller også var de bange eller inkompetente. Jeg kender faktisk ikke svaret«.

»All Is Lost« får premiere herhjemme den 6. marts - fire dage efter Oscar-uddelingen i Hollywood, hvor dansk film er repræsenteret med tre nomineringer.

Som ventet slap Thomas Vinterbergs pædofilidrama »Jagten« med Mads Mikkelsen i hovedrollen gennem nåleøjet, så Vinterberg nu har chancen for at gøre Susanne Bier og hendes »Hævnen« kunsten efter med en sejr i kategorien for bedste udenlandske film.

Spændingen udløses søndag den 2. marts.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip