Robin Thicke gået fra teenagekæresten

De har været gennem tykt og tyndt sammen, men nu har "Blurred Lines"-sangeren Robin Thicke og skuespilleren Paula Patton valgt at gå hver til sit. Det skriver People Magazine.

- Vi vil altid elske hinanden og være bedste venner, men nu er vi enige om, at vi gerne vil separeres, siger parret til People i en pressemeddelelse.

Thicke og Patton mødte hinanden i 1991, da Thicke blot var 14 år, og begyndte at gå ud sammen et par år efter. Siden har de været uadskillelige frem til den overraskende meddelelse om separationen.

På trods af rygter om utroskab og flere udfordrende sceneshows med kvindelige kolleger i det forgangne år, har sangeren Robin Thicke holdt fast i, at forholdet var i skønneste orden.

- Jeg ved ikke, om jeg stadig ville være i live, hvis det ikke var for Paula. Hun er min evige støtte, min muse, kilden til min inspiration, og jeg elsker hende, udtalte han til Prestige Hongkong Magazine i 2013 ifølge ABC News.

Robin Thickes musikkarriere fik et boost i 2013 med hittet "Blurred Lines", mens Paula Patton har adskillige film bag sig blandt andet har medvirket i filmen "Mission: Impossible - Ghost Protocol".

Parret har sønnen Julian Fuego på tre år sammen.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip