Robin van Persie grundlægger United-sejr i comeback

28/01/2014

Manchester United hentede tirsdag en pligtsejr på hjemmebane i Premier League, da Cardiff blev slået 2-0 på Old Trafford.

Her har United tabt hele fire gange i ligaen i denne sæson, men optimismen spirede inden mødet med den walisiske klub.

Den nyindkøbte spanske stjerne Juan Mata debuterede, dagen efter han blev præsenteret i klubben, og angriberen Robin van Persie fik comeback efter en skade.

Begge havde deres andel i hjemmeholdets drømmestart. Mata satte angrebet i gang, der gav gevinst efter tre afslutninger.

Ashley Young lagde bolden ind foran mål til Luis Antonio Valencia, der headede på overliggeren. På riposten forsøgte Robin van Persie sig, men Cardiffs keeper Marshall reddede i første omgang, inden Van Persie headede bolden i mål.

Manchester United spillede ingen stor kamp, og i perioder var Cardiff fint med, men det var alligevel United, der øgede føringen efter en times spil.

Ashley Young trak ind i banen og sparkede bolden ind i det lange hjørne til 2-0.

Juan Mata fik en fin debut uden at sætte noget stort aftryk på sin første kamp, men han fik sin sejr, og kunne modtag tilhængernes hyldest, da han blev skiftet ud seks minutter før tid.

Efterfølgende kørte Manchester United sejren hjem. Den var dog ikke nok til at avancere, da holdet fortsat ligger nummer syv i Premier League.