Robin Williams og Buffy tilbage på TV

Han spiller den ene af hovedrollerne i David E. Kelleys nye komedieserie »Crazy Ones«. Den anden er gået til Sarah Michelle Gellar.

Serien var med, da det amerikanske netværk CBS i går løftede sløret for den kommende sæson, og den giver både Williams og Gellar TV-comeback.

Han indledte sin karriere i den populære sitcom »Mork & Mindy« tilbage i 1978 og hun slog i 1990erne internationalt igennem med titelrollen i »Buffy - Vampyrernes skræk«.

CBS kommer med otte nye serier i sæsonen 2013-’14 og selv om det er langt færre end konkurrenterne, må nogle af de ældre successer vige for at give plads til nyhederne. Kanalen svinger blandt andet kniven over »CSI: New York« og dermed er der kun én af de oprindeligt tre retsmediciner-krimier tilbage, nemlig den ældste der udspiller sig i Las Vegas.

Netværket tager også komedieserien »Knas i kærligheden« af programmet.

Når »Crazy Ones« får premiere i sensommeren, indtager Williams og Gellar skærmen som den charmerende, men utraditionelle tekstforfatter Simon Roberts og hans datter Sydney, som i fællesskab driver et reklamebureau.

»Vi tror, den serie bliver efterårets mest omtalte«, sagde TV-stationens underholdningschef Nina Tassler ved onsdagens præsentation.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip