Robinson Ekspeditionen vender tilbage på TV3

Så kan alle fans af Robinson Ekspeditionen godt begynde at glæde sig: Robinson Ekspeditionen vender efter en pause siden 2011 nu stærkt tilbage til TV3-skærmen.

- Robinson har siden 1998 været en fantastisk succes for TV3. Da vi i 2011 besluttede at give det en pause, fik vi fra seerne overvældende respons om, at det ville blive savnet. I første omgang tænkte vi, at det nok var henvendelser fra de mest entusiastiske kerneseere. Men da vi så analyserede mere systematisk på TV3-seernes ønsker, gik vi nærmest bagover: Robinson Ekspeditionen er suverænt øverst på seernes ønskeliste, og Robinson Ekspeditionen slår i popularitet klart alle andre formater – også X-Factor og Vild med Dans”, siger TV3’s Programdirektør Morten Mogensen og fortsætter:

- Vi har derfor nu besluttet at glæde seerne med at lave en 15. sæson af Robinson Ekspeditionen, og vi glæder os enormt til igen at give danskerne Robinson Ekspeditionen på TV3”, siger programdirektør Morten Mogensen.

TV3 vil endnu ikke løfte sløret for, hvordan Robinson Ekspeditionen 2013 vil blive. Hovedfokus i programmet vil være på overlevelse og livet på en øde ø i intens konkurrence. Og Jakob Kjeldbjerg vender tilbage som ekspeditionsleder, når programmet vender tilbage på skærmen til efteråret.

Dagens Gossip