Rock-giganter udskyder Danmarks-koncert

Skrevet af admin

30/10/2013
De skulle have rejst Europa tyndt og givet den fuld skrald aften efter aften foran tusindvis af mennesker - her i blandt i Horsens, som de skulle have væltet i december. Men i stedet må bandet Motörhead vente til næste år, før de kan spille for deres fans.Det skriver frontmand Lemmy, der beklager at måtte skuffe.- Jeg må desværre meddele jer, at Motörhead må udskyde vores Europa-turné indtil begyndelsen af næste år, 2014.- Vi har taget beslutningen, fordi jeg ikke er helt klar til at indtage landevejene endnu, jeg arbejder på at komme tilbage i topform. - Bare rolig: Jeg begynder ikke at prædike om veganerkost og alkoholfri drikkevarer, men jeg må ærligt sige, at jeg har været nødt til at lægge mit liv om for at kunne komme tilbage og være stærkere end nogensinde, skriver han.Lemmy har blandt andet haft problemer med hjertet.Hvornår koncerten i Horsens bliver flyttet til, er endnu ikke udmeldt.Newspaq

Dagens topnyheder

De skulle have rejst Europa tyndt og givet den fuld skrald aften efter aften foran tusindvis af mennesker - her i blandt i Horsens, som de skulle have væltet i december. Men i stedet må bandet Motörhead vente til næste år, før de kan spille for deres fans.

Det skriver frontmand Lemmy, der beklager at måtte skuffe.

- Jeg må desværre meddele jer, at Motörhead må udskyde vores Europa-turné indtil begyndelsen af næste år, 2014.

- Vi har taget beslutningen, fordi jeg ikke er helt klar til at indtage landevejene endnu, jeg arbejder på at komme tilbage i topform.

- Bare rolig: Jeg begynder ikke at prædike om veganerkost og alkoholfri drikkevarer, men jeg må ærligt sige, at jeg har været nødt til at lægge mit liv om for at kunne komme tilbage og være stærkere end nogensinde, skriver han.

Lemmy har blandt andet haft problemer med hjertet.

Hvornår koncerten i Horsens bliver flyttet til, er endnu ikke udmeldt.

Newspaq