Rocker må 14 måneder i fængsel for at bære pistol

Skrevet af admin

19/03/2013
Den 46-årige blev anholdt mandag, efter politiet rutinemæssigt havde visiteret ham på Holmevej ved Næstelsø. Pistolen var pakket ind i plastik og gemt i en pose, som Bandidos-medlemmet havde på maven.Fordi manden erkendte både at have haft pistolen på sig og at eje den, fik han allerede dommen ved grundlovsforhøret ved Retten i Næstved.»Det er et rigtig godt eksempel på, at politiets fokus på personer fra bandemiljøet bærer frugt. Endnu et våben er blevet fjernet fra gaden, og den skyldige er dømt. Det er et meget tilfredsstillende resultat,« siger anklagerfuldmægtig Louise Pitzner-Schmidt.BNB

Dagens topnyheder

Den 46-årige blev anholdt mandag, efter politiet rutinemæssigt havde visiteret ham på Holmevej ved Næstelsø. Pistolen var pakket ind i plastik og gemt i en pose, som Bandidos-medlemmet havde på maven.

Fordi manden erkendte både at have haft pistolen på sig og at eje den, fik han allerede dommen ved grundlovsforhøret ved Retten i Næstved.

»Det er et rigtig godt eksempel på, at politiets fokus på personer fra bandemiljøet bærer frugt. Endnu et våben er blevet fjernet fra gaden, og den skyldige er dømt. Det er et meget tilfredsstillende resultat,« siger anklagerfuldmægtig Louise Pitzner-Schmidt.

BNB