Rocker skal i fængsel for våbenbesiddelse

Skrevet af admin

20/03/2013
Der er tale om en mand på 46 år, som blev stoppet under en rutinekontrol på Holmevej ved Næstelsø uden for Næstved tirsdag aften. Under visitationen fandt betjentene en pistol, som rockeren havde pakket ind i plastik og gemt på maven. Pistolen var afsikret og havde 12 patroner i magasinet. Manden erkendte at have pistolen på sig, og at den var hans.Derfor kunne han allerede dømmes onsdag under grundlovsforhøret ved Retten i Næstved. Han blev varetægtsfængslet efter dommen.»Det er et rigtig godt eksempel på, at politiets fokus på personer fra bandemiljøet bærer frugt. Endnu et våben er blevet fjernet fra gaden, og den skyldige er dømt. Det er et meget tilfredsstillende resultat,« siger anklager Louise Pitzner-Schmidt i en pressemeddelelse.BNB

Mest læste i dag

Der er tale om en mand på 46 år, som blev stoppet under en rutinekontrol på Holmevej ved Næstelsø uden for Næstved tirsdag aften. Under visitationen fandt betjentene en pistol, som rockeren havde pakket ind i plastik og gemt på maven. Pistolen var afsikret og havde 12 patroner i magasinet. Manden erkendte at have pistolen på sig, og at den var hans.

Derfor kunne han allerede dømmes onsdag under grundlovsforhøret ved Retten i Næstved. Han blev varetægtsfængslet efter dommen.

»Det er et rigtig godt eksempel på, at politiets fokus på personer fra bandemiljøet bærer frugt. Endnu et våben er blevet fjernet fra gaden, og den skyldige er dømt. Det er et meget tilfredsstillende resultat,« siger anklager Louise Pitzner-Schmidt i en pressemeddelelse.

BNB