Rockerborg i Næstved holdes lukket minimum en uge endnu

Lolland-Falsters Politi har igen forlænget sit forbud mod enhver færden på Præstøvej 6b i Næstved.

forbuddet kom i kølvandet på en ulmende lokal konflikt mellem Bandidos og Westside Nation, der tidligere har været tilknyttet Bandidos, men er brudt ud og derfor er i såkaldt "bad standing" hos rockerklubben.

Politiet vurderer, at der er en risiko for, at der vil ske angreb på adressen som led i konflikten mellem Westside Nation og Bandidos.

Når en person inden for rockerverdenen kommer i bad standing, bliver vedkommende eller gruppen betragtet som fredløs og kan straffes. Det, frygter politiet, kunne blive ved et angreb på adressen, der er placeret i et tæt bebygget boligområde centralt i Næstved.

- Det seneste forbud, der blev givet den 6. november, udløber i dag. Det er imidlertid politiets vurdering, at der fortsat er stor sandsynlighed for voldelige angreb mod klubhuset på Præstøvej, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- I vores vurdering af den aktuelle situation har vi selvfølgelig også lagt vægt på, at der for nylig har været en påsat brand på en ejendom i Finlandsgade i Haslev, som har tilknytning til Bandidos, tilføjer politiinspektør Flemming Madsen.

Det er Rockerloven, som gør det muligt for politiet at forbyde enhver adgang på adressen. Den blev vedtaget efter den store rockerkrig tilbage i 1990'erne, hvor der skete flere alvorlige sammenstød mellem Hells Angels og Bandidos.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip