Rockerborg kommer alligevel ikke på tvangsauktion

Beboerne i Bagsværd slipper ikke som håbet af med rockergruppen Satudarah.

Onsdag skulle den ejendom, som rockergruppen bruger som klubhus i Bagsværd, være solgt på tvangsauktion. Men tvangsauktionen er aflyst, skriver tv2.dk.

Ejeren af huset har nemlig betalt det beløb, som han skyldte i ejendomsskat for 2012 og 2013.

- Ejeren har betalt alle skyldige ejendomsskatter, så grundlaget for en tvangsauktion er væk, siger vicekommunaldirektør Hans Jensen, Gladsaxe Kommune, til tv2.dk.

I forsøg på at stresse rockerne har økonomiudvalget tidligere besluttet, at kommunen skal lave en lokalplan, der forbyder hegning i området omkring Laurentsvej, hvor klubhuset ligger.

Lokalplanen vil gøre det umuligt at omdanne huset til en befæstet rockerborg. Planen er i øjeblikket i høring.

De hollandske rockere i Satudarah har slået sig sammen med den lokale bande i Bagsværd, der kalder sig Værebros Hårde Kerne, VHK, men også andre rockergrupper har vist deres ansigt i det nye klubhus.

Kommunen har bebudet, at den vil gøre alt inden for lovens rammer for at forhindre rockerne i at slå sig ned i Gladsaxe Kommune.

- Vi vil ikke have rockere i Gladsaxe Kommune, og vi vender hver en sten for at gøre livet surt for dem og finde måder at slippe af med dem på, sagde borgmester Karin Søjberg Holst (S) i november.

Hun bebudede dengang, at kommunen "har mere i posen", hvis rockerne ikke forsvinder.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip