Rockerdrab i Næstved: Ved du noget om denne bil?

Det er fortsat ikke lykkedes politiet at opklare sagen om den 22-årige Edin Fakic, der blev skudt og dræbt på sin bopæl på Morsøvej i Næstved natten til mandag den 9.  december i fjor.

Nu efterlyser politiet vidner i sagen.

Sydsjællands - og Lolland Falsters Politi modtog mandag den 9. december klokken 6.43 anmeldelse om brand i en Nissan Pixo personbil i et skovområde ved Topshøjvej 78 sydvest for Sorø.

LÆS OGSÅ: Person dræbt i nat: Derfor slås rockerne i Næstved

Nærmere undersøgelse af den udbrændte bil har vist, at der var tale om en sølvfarvet Nissan Pixo med registreringsnummeret FA 50921, der natten til 10. oktober 2013 blev stjålet fra et autoværksted på Koksvej i Frederikssund.

I det udbrændte køretøj blev fundet en Husquarna maskinpistol, der har vist sig at være det våben, der blev anvendt til drabet på Edin Fakic.

Politiet er derfor meget interesseret i at høre fra vidner, der har gjort iagttagelser omkring den udbrændte Nissan Pixo i skovområdet ved Topshøjvej, eller som i øvrigt måtte ligge inde med viden eller iagttagelser omkring køretøjet eller den fundne maskinpistol.

Den 22-årige mand havde tilknytning til rockergrupperingen Westside Nation, der efter intern strid trak sin støtte til Bandidos i sommer og nu angiveligt er i såkaldt bad standing, hvilket vil sige, at de betragtes som fredløse.

LÆS OGSÅ: Efter rockerdrab: Politiet tavs om efterforskningen

En times tid før skuddrabet var der også blevet skudt gennem et vindue til en lejlighed på Kornbakken i Næstved. Her blev ingen ramt.

Konflikten i Næstveds rockermiljø blussede angiveligt op i sommer, da medlemmer af Westside Nation i et brev beskyldte den danske ledelse af Bandidos for at være korrupt og svag.

Uroen fik i en periode politiet til at lukke for adgangen til en bygning på Præstøvej 6B i Næstved, hvor Westside Nation holder til.

Politiet vurderede, at der var en risiko for, at der ville ske angreb på adressen som led i konflikten mellem Bandidos og de frafaldne.

I løbet af det seneste halve år har politiet desuden efterforsket en række påsatte brande mod flere af Bandidos' tilholdssteder.

SE BILLEDERNE AF BILEN OG DRABSVÅBNET HERUNDER:

Dagens Gossip