Rockere på inkasso: Hvilken finger skal klippes af?

I forbindelse med en grov sag om inddrivelse af narkogæld efterlyser politiet nu en bil, som torsdag aften er set i området ved Hejrebjergvej i Jyderup.

Oplysningerne om bilen er sparsomme. Der er tale om en mindre, lys bil, muligvis blålig eller grålig. Den blev set i området kort før klokken 20.30.

Bilen er interessant for politiet i forbindelse med en ualmindelig grov sag om inddrivelse af narkogæld hos en 28-årig mand, der bor i et stråtækt hus på Hejrebjergvej.

Torsdag aften havde manden besøg af to mandlige bekendte, da han blev opsøgt at to rockerlignende typer. Den ene var bevæbnet med en pistol, mens den anden medbragte en sort plastikdunk.

Manden med dunken sagde til den 28-årige, at han selv kunne vælge, hvilken finger han ville have klippet af. Han valgte den venstre lillefinger, som rockeren så klippede af med en medbragt grensaks.

Derefter fik skyldneren og hans to venner besked på at gå ud ad bagdøren, mens rockerne forlod huset gennem hoveddøren.

Da den 28-årige gik rundt om huset og nåede frem til hoveddøren, var de to rockere forsvundet, og der stod flammer ud af vinduerne.

Brandvæsnet blev tilkaldt, men da brandfolkene nåede frem, var det stråtækte hus overtændt og stod ikke til at redde.

Rockeren, der klippede mandens finger af, var i 30'erne, "pumpet" og var skaldet eller havde lyst karseklippet hår. Han havde en bred kæbe og "tyrenakke".

Manden med pistolen var noget mindre end den anden og 18-25 år. Han havde kort, nyklippet hår og muligvis en tatovering op ad halsen.

Midt- og Vestsjællands Politi vil meget gerne høre fra folk, som måtte have bemærket bilen eller andet usædvanligt i området torsdag aften.

/ritzau/

Dagens Gossip