Rockikon: Hellere rosévin end narko

Rod Stewart har levet livet som rockstjerne siden slutningen af 1960'erne, men var én ingrediens i tidens typiske cocktail af sex, drugs and rock'n'roll, som sangeren med den hæse stemme ikke lod sig friste af.

Den flamboyante frontfigur for bandet The Faces, der siden høstede stor succes med sin solokarriere, fik nemlig aldrig smag for narkotika, selvom han en gang imellem tog kokain.

- Jeg har aldrig købt nogen stoffer, aldrig. Vi tog noget coke i The Faces en gang imellem, men det betød aldrig så meget for mig. Den primære årsag var, at jeg spillede fodbold, og du kan ikke gå på banen, når du har huden fuld af stoffer. Jeg kunne i hvert fald ikke. Jeg har bare aldrig været vild med stoffer, fortæller briten til magasinet Loaded.

Stewart har til gengæld ikke holdt sig tilbage, når det kom til sprut og damer, og den foretrukne kombination var rosévin og blondiner. Stewart har også gennem årene fået hele otte børn med fem forskellige kvinder, men han ser stadigvæk sig selv som en gammeldags romantiker.

- Jeg har haft ret stor succes med kvinder. Egentlig kan jeg godt lide at tænke på mig selv som en rigtig romantiker, og jeg har ikke fået så mange fjender igennem tiden, fortæller stjernen, der i dag er gift med sin tredje kone.

Så nu, hvor ægteskabet har sat en stopper for tilværelsen som skørtejæger, har Stewart kun én last tilbage, som han holder nidkært fast i.

- Jeg kan stadigvæk lide at drikke vin hver aften. To glas til maden, måske tre. Da jeg spillede med The Faces, plejede vi at drikke Mateus Rosé, den der med den sjove flaske. Jeg tror, vi satte den vin på verdenskortet. Vi havde ingen selvtillid, så vi drak os rutinemæssigt fulde, for ellers ville vi ikke kunne optræde, fortæller den garvede musiker.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip