Rocklegender truer med at sagsøge Trump

Donald Trump har lovet at bygge en mur til Mexico og at bombe IS, hvis han bliver valgt som præsident, men nu har den iltre præsidentkandidat fået et lidt mere trivielt problem. Rigmanden, der har lovet at "genrejse USA" har nemlig fået besked på, at han skal stoppe med at spille Aerosmiths rockballade "Dream On" som en del af sin kampagne.

Det er bandets advokater, der har sendt Trump et brev, hvor de advarer ham mod at fortsætte med at spille sangen som en del af hans kampagne for at blive republikanernes næste præsidentkandidat.

- Kampagnen "Trump for President" har ikke vores klients tilladelse til at bruge "Dream On" eller anden af vores klients musik i forbindelse med kampagnen, fordi det giver det forkerte indtryk, at klienten er tilknyttet eller støtter hr. Trumps forsøg på at blive præsident, står der i brevet, som The Hollywood Reporter er kommet i besiddelse af.

Det er ikke første gang, at Trump er kommet i problemer for at bruge musik, som han ikke har fået tilladelse til, men R.E.M's forsanger, Michael Stipe, var ikke lige så diplomatisk, da han bad Trump om at holde sig fra gruppens "It's The End of the World as We Know It".

- I kan rende og hoppe alle sammen - I er ynkelige, opmærksomhedssøgende, magthungrende, små mænd. Brug ikke vores musik eller min stemme til jeres åndssvage parodi af en kampagne, citerede bassisten Mike Mills bandets frontmand på sin officielle Twitter-profil i den forbindelse.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip