Rockmor vil have datter på kødmarkedet igen

Der skulle kun gå én dag efter bruddet mellem datter af rock-ikonet Ozzy Osbourne, Kelly Osbourne, og hendes forlovede, veganerkokken Matthew Mosshart, før Ozzys kone og mor til Kelly, Sharon Osbourne, kom på banen med dating-råd til sin datter.

Det skriver Female First, efter Sharon Osbourne bekræfter bruddet mellem sin 29-årige datter og Mosshart i det amerikanske talkshow "The Talk". 

- Så er det tid til auditions! Jokede Sharon Osbourne om bruddet mellem parret, som har været sammen siden 2011.

Sharon Osbourne, som selv har været gift med Ozzy Osbourne siden 1982, udtrykte også lettelse over, at hendes datter aldrig nåede helt frem til alteret med Mosshart.

- Matthew er en sød mand. De havde to gode år sammen, fyldt med sjov og kærlighed, og for mig er det grunden til, at forlovelser er så vigtige, siger hun ifølge Female First og fortsætter:

- Forlovelser er en prøveperiode, ikke? Og så gik det ikke af den ene eller den anden grund, men de er stadig gode venner og vil også fortsætte med at være det. Det var bare ikke rigtigt for dem lige nu, siger hun.

Sharon Osbourne lagde samtidig låg på rygter om, at Kelly Osbourne har gang i en romance med den kun 19-årige Justin Bieber.

- De er venner. Bare venner, det er det hele, siger hun ifølge Female First.

Newspaq

Dagens Gossip