Rockmusikeren er ude af Vild med dans

Hofterne vrikkede og benene spjættede, da Vild med dans fredag aften blændede op for "Danmarks største halbal". Men nervøsiteten var til at tage og føle på hos de ni dansepar.

Hele 2.500 publikummer overværede nemlig det kæmpestore show, der var flyttet til Odense Congress Center i anledning af TV2's 25 års fødselsdag.

Her kastede danserne sig ud i både tango, jive, quickstep og paso doble til tonerne af blandt andre Rasmus Walter og Nik & Jay.

Men for rockmusikeren Mattias Hundebøll og Mie Moltke blev den ekstraordinære udgave af Vild med dans også den sidste.

Efter en nervepirrende omdans, hvor parret skulle kæmpe mod Mie Skov og Mads Vad, måtte Mattias Hundebøll indse, at han ikke klarede skærene denne gang.

- Jeg er mest ked af det på Mies vegne. Hun har kæmpet med min krop, der ikke er skruet særligt godt sammen i forhold til dans, siger Mattias Hundebøll.

Mathilde Norholt og Thomas Evers Poulsen, der i sidste uge røg i omdans, satte ikke mange fødder forkert i deres quickstep. Parret inkasserede hele 27 point fra dommerne og satte dermed sæsonrekord.

Ligesom i de to foregående afsnit fik Allan Simonsen og dansepartneren Sofie Kruuse dommernes laveste karakter. Sølle syv point blev det til, og det er endda næsten en fordobling af pointhøsten i forhold til sidste uge.

Selv om dommerne kvitterede med ganske få point, fik fredagens jive en noget varmere modtagelse end Simonsens tidligere danse.

- Det var 100 procent bedre end sidst, konstaterede Anne Laxholm.

- Du har godt nok overrasket i aften. Tillykke med en jive, der var dobbelt så god som dine tidligere danse, supplerede Jens Werner.

Men uden seernes sms-stemmer havde den 60-årige eksfodboldspiller ikke klaret den. For tredje gang i træk holdte de hånden under den populære fodboldlegende og sendte ham direkte videre i konkurrencen.

Næste lørdag er det populære danseprogram tilbage i København, hvor de resterende otte par danser klokken 20.00 på TV2.

Newspaq

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip