Rockstjerne afslører kræftsygdom

Rockstjernelivet slider hårdt på kroppen, og 80'ernes metalhelte var bestemt ikke kendt for at holde igen.

Om det er en ubetalt regning fra fortiden er uvist, men Rikki Rockett, trommeslageren for den ikoniske gruppe Poison, fortæller nu, at han er i behandling for mundhulekræft.

Amerikanske Poison var et af de helt store navne fra midten af 80'erne til midten af 90'erne, hvor de solgte 45 millioner album, og Rikki Rockett styrede trommerne på samtlige indspilninger.

- Jeg blev syg i juni. Jeg havde denne her forfærdeligt kolde, ømme fornemmelse i halsen, og de skrabede mig og tog biopsier, men det afslørede intet, sagde Rockett ifølge PEOPLE og fortsatte:

- Endelig var der en læge, der tog en biopsi, og efter et kig sagde han: "Jeg tror, du har mundhulekræft". Og det var så en tumor.

Et højt forbrug af alkohol og tobak øger risikoen for kræft i svælget, men Rockett sagde selv, at kræften skyldes en HPV-virus i hans tilfælde. Han bemærkede også, at han langt fra er den eneste rockstjerne, der har kæmpet med sygdommen.

- Det er meget det samme med Bruce Dickinson (fra Iron Maiden, red.), meget det samme med Michael Douglas og meget det samme med Tom Hamilton (fra Aerosmith), så vidt jeg ved, men jeg kender ikke de eksakte detaljer omkring hans sygdom, fortalte Rockett.

Den 54-årige musiker afslørede, at han har fået ni behandlinger med kemoterapi og 35 med strålebehandling for at bekæmpe kræftsygdommen.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip