Rockstjerne igen indblandet i vanvidskørsel

Egentlig er det ældgammel viden: Alkohol, piller og bilkørsel er en dårlig cocktail. Det fik bassisten Todd Harrel fra "3 Doors Down" at føle, da han i foråret var involveret i en trafikulykke i staten Tennessee, der kostede en mand livet.

Men meget tyder nu på, at skaden ikke har gjort rockstjernen meget klogere. I hvert fald er han endnu en gang i politiets klør for at køre bil i påvirket tilstand, efter han tirsdag blev arresteret i Mississippi.

Da politiet fandt Harrell, lå han sammenkrøllet over rattet i en bil, som holdt parkeret i et vejkryds. Det fremgår ifølge CNN af en politirapport, som blev offentliggjort onsdag.

Den 42-årige bassist var svækket, da han blev arresteret og sigtet for at køre i påvirket tilstand for anden gang, beretter politiet.

Tilbage i april blev han sigtet for manddrab, da han var han involveret i en ulykke på en motorvej uden for Nashville i Tennessee, der kostede en 47-årig mand livet. Her kørte han påvirket sin Cadillac i høj fart, da han pludselig ramte mandens bil.

Ifølge politiet var han dengang påvirket af både medicin og alkohol under kørslen. Der var tale om det smertestillende middel "Lortab" og det angstdæmpende præparat "Xanax".

Sagen om manddrab fra sidste år er endnu ikke afgjort.

Rockbandet "3 doors down" er nok bedst kendt for sangen "Kryptonite" men hittede også med numre som "When I'm Gone" og "Here Without You" i starten af 00'erne.

Newspaq

Dagens Gossip