Rødovre rasede efter DM-exit

Bølgerne gik højt i Frederikshavn efter sæsonens vildeste playoff-drama.

Rødovre Mighty Bulls blev ekspederet ud af DMs semifinale efter et veritabelt drama med dommerduoen, Asger Krog og Jacob Grumsen, i et uheldigt fokus.

Tyrene følte sig dårligt behandlet - for at sige det mildt. Og statistikken fortæller da også sin egen historie: Syv udvisninger til Mighty Bulls, én til White Hawks.

Jo, på mere end én måde et tungt nederlag for playoffs underdogs og turneringens største positive overraskelse.

- Jeg er ked af at sige det, men dommerne holder ikke spillernes niveau. Jeg vil ikke sige, at det er ufortjent, Frederikshavn går videre, men vi fik ikke en fair behandling, siger Michael Smidt, Rødovre Mighty Bulls’ kaptajn.

Et af hans kritikpunkter går på White Hawks’ 4-3 mål et lille kvarter inde i fjerde periode i fire mod tre.

- Jeff Terminesi ryger ud for en holding, du har set masser af gange i kampen, uden der er blevet dømt noget, siger han.

Rødovres sportschef, Gert Hansen, er helt på linje med kaptajnen.

- Jeg kommenterer sjældent dommerne, men det er trist at se dem bringe sig i hovedrollen på denne måde.

Frederikshavn White Hawks er i finalen med 4-1 i kampe i bedst-af-syv-serien og blev hyldet af et entusiastisk publikum (2.356 tilskuere) i Scanel Hockey Arena.

- I stedet for at tale om dommerne vil jeg hellere fokusere på vort eget spil. Vi spillede disciplineret og viste moral og karakter ved at kæmpe os op fra 0-2 og 1-3, siger Frederikshavns hjælpetræner Mike Grey.

- Men når det er sagt, har jeg også stor ros til Rødovre, som har gjort det fremragende i playoff. Både med sejren over Herning og i kampene mod os.

Hos White Hawks imponerede især målmanden Bryan Hogan, som holdt buret rent efter Jeff Terminesis 3-1 scoring midt i anden periode.

Rødovre Mighty Bulls kom foran 2-0 i første periode på mål af Andrej Chistjakov og Jannik Karvinen.

Efter Stephane Goulets’ 1-2 reducering seks minutter inde i anden periode gav Jeff Terminesi tyrene en ny to måls-føring.

Den holdt i fire minutter, da Robin Bergman scorede til 2-3 i fem mod tre.

Frederikshavn White Hawks’ 3-3 mål blev scoret i det 48. minut af Tobias Kisum, som også var en af heltene i overtidssejren i tirsdags i Rødovre Skøjte Arena.

Sejrsmålet blev sat ind af den tidligere NHL-spiller, Cam Paddock, som i sæsonen 2008/09 spillede 16 kampe for St. Louis Blues.

Hvem Frederikshavn White Hawks skal møde i finalen er i skrivende stund uvist (den femte kampe mellem Sønderjyske og Odense Bulldogs spilles torsdag aften).

AL-Bank Ligaen, 5. semifinalekamp

Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls 4-3 (0-2, 2-1, 1-0, 1-0)

Frederikshavn i finalen med 4-1 i kampe

 

 

 

 

 

Dagens Gossip