Rødovre slår Frederikshavn i topopgør efter straffeslag

13/11/2015

Rødovres ishockeyhold vandt fredag aften topopgøret over Frederikshavn, men københavnerne måtte igennem straffeslagskonkurrence, inden sejren var en realitet med 5-4.

I begyndelsen tydede alt ellers på, at Rødovre ville nappe en mere enkelt sejr over nordjyderne, der ligger nummer to i Metal Ligaen.

Rødovre førte både 3-0 og 4-1 i første periode, inden Frederikshavn pyntede til 3-4 i den meget målrige periode.

Frederikshavns Marcus Olsson udlignede med sit andet mål til 4-4 i anden periode, og yderligere blev der ikke scoret i regulært spil.

I straffeslagskonkurrencen blev Jannik Karvinen helten med den afgørende scoring, og dermed indtager Rødovre tredjepladsen i ligaen.

Topholdet, Sønderjyske, havde noget lettere spil i hjemmekampen mod bundholdet Aalborg, der blev slået hele 9-1 efter perioderne 3-0, 4-1 og 2-0.

Hos Odense var det et lige opgør mod Herning i første periode, der sluttede 2-2. Men midtjyderne var bedst i de sidste perioder og sejrede 5-2 på udebane.

I fredagens sidste kamp vandt Gentofte med 5-3 ude over Herlev, der ligger sidst.