21/05/2013
Der var i morges røg i køkkenet hos virksomheden Teknos i Vamdrup. Så meget røg, at Kolding Brandvæsens station Vamdrup måtte en tur forbi, skriver Vamdrup Netavis. Da brandvæsnet nåede frem var der ganske rigtigt røg i køkkenet. Røgdykkere blev sendt ind og det viste sig, at der var gået ild i en plastikplade, som var lagt hen over et tændt komfur. Pladen blev hurtigt fjernet og ilden blev slukket. Der kom hverken dyr eller mennesker til skade. Derimod har røgen i køkkenet medført en del røgskader og sodskader.

Mest læste i dag

Der var i morges røg i køkkenet hos virksomheden Teknos i Vamdrup. Så meget røg, at Kolding Brandvæsens station Vamdrup måtte en tur forbi, skriver Vamdrup Netavis.

Da brandvæsnet nåede frem var der ganske rigtigt røg i køkkenet. Røgdykkere blev sendt ind og det viste sig, at der var gået ild i en plastikplade, som var lagt hen over et tændt komfur.

Pladen blev hurtigt fjernet og ilden blev slukket. Der kom hverken dyr eller mennesker til skade. Derimod har røgen i køkkenet medført en del røgskader og sodskader.