Rømø-dom: Faderen rystet over dommen

Tue Sørensen, der er far til den dræbte 21-årige Niklas Fyhring Sørensen, er rystet over, at 21-årige Oliver Stage Rasmussen fra Esbjerg slap med halvandet års fængsel. Retten i Sønderborg idømte ham halvandet års fængsel for uagtsomt manddrab, skriver Ekstra Bladet.

Oliver Stage Rasmussen var skyld i sønnens død på Lakolk Strand på Rømø den 11. juli i år. Han førte bilen, da han med tre andre kammerater i køretøjet kørte 100 km/t på stranden. Bilen væltede og Niklas Fyhring Sørensen blev dræbt.

Læs også: Halvandet års fængsel for dødsræs på Rømø

Retten i Sønderborg valgte ikke at dømme Oliver Stage Rasmussen for hensynsløs kørsel.

- Jeg er skuffet og rystet over, at man slipper så billigt. Jeg forstår ikke, at gerningsmanden ikke er blevet dømt for hensynsløs kørsel. Den havde jeg slet ikke set komme, siger faderen Tue Sørensen til Ekstra Bladet.

Domsmandsretten mente ikke, at der isoleret set var tale om hensynsløs kørsel, når man ser bort fra, at den unge mand var stærkt påvirket af alkohol, da han kørte bilen.

- Ja, jeg er en ulykkelig far. Og om den dømte sidder ti år i fængsel ændrer ikke noget for os. Vi får jo ikke Niklas tilbage. Men dommen bør vise de unge, at det ikke kan svare sig at køre på en sådan måde. Straffen står ikke mål med gerningen, fastslår Tue Sørensen.

Den 21-årige dømte mand udbad sig betænkningstid med henblik på at anke dommen.

Dagens Gossip