Rønnow om Esbjerg-triumf: God defensiv blev afgørende

Esbjerg-målmand Frederik Rønnow leverede flere fornemme redninger, da vestjyderne vandt med 2-1 ude over Elfsborg i Europa League.

Rønnow mener, at sejren især blev grundlagt af en god start med et åbningsmål efter syv minutter og en stærk defensiv.

- Vi fik en god start, og det er første gang i tre-fire kampe, at vi gjorde det. Vi kom foran, og i perioder spillede vi okay, men ellers forsvarede vi os godt, og det er det, der gør, at vi får de tre point, siger Frederik Rønnow til 6'eren.

Esbjerg har tabt de seneste to kampe i Superligaen og led også senest et nederlag i Europa League til Salzburg.

- Det er ikke første gang, at vi har haft en lidt dårlig periode og så leveret et superresultat, og det kan vi tage med os videre. Det er super og fantastisk at stå med tre point, siger målmanden.

Rønnow havde forventet, at det svenske hjemmehold ville sætte vestjyderne under pres.

- Vi vidste, at de i perioder ville sætte os under et stort pres. Det skulle de jo også gøre på deres hjemmebane. Det havde vi forberedt os på, og det er dejligt, at vi kunne holde stand, siger han.

Hans Henrik Andreasen scorede begge Esbjergs mål, mens den tidligere Brøndby-spiller Jon Jönsson reducerede for svenskerne 20 minutter før slutfløjt.

Esbjerg indtager andenpladsen efter Salzburg i gruppe C med seks point. Salzburg har ni point efter en 2-1-sejr over Standard Liege. Liege og Elfsborg har et enkelt point på sidstepladsen.

/ritzau/

Dagens Gossip