Rørt Bendtner takker Arsenal-fans

Og det kom bag på den danske angriber, som ikke havde forventet den modtagelse af fansene efter en sommer, hvor han var en del af større transfer-cirkus.

Derfor skrev han også efter kampen på sin Instagram-profil, at hans hjerte sprang et slag over, da fansene sang Bendtners sang på tribunerne.

- Det var bare den følelse, jeg fik af at være tilbage i trøjen og ude og spille igen, forklarer Bendtner nu til Arsenals hjemmeside.

- Jeg forventede ikke at få den modtagelse fra fansene. Og jeg blev meget rørt. Det er den eneste måde, jeg kan forklare det på, siger Bendtner.

Den udskældte dansker forklarer, at han ikke er en emotionel mand, og derfor skal der meget til at røre ham - men det formåede Arsenals fans altså at gøre.

- Jeg er ikke en speciel følsom fyr, og jeg kan ikke lide at snakke om mine følelser og den slags ting. Men der skete noget med mig, da jeg fik den modtagelse. Det er meget usædvanligt for mig. Og det blev jeg nødt til at komme ud med. Det gør en kæmpe forskel at have fansenes opbakning, fortæller Bendtner, som ikke havde regnet med den modtagelse efter et transfervindue, hvor han ikke lagde skjul på, at han gerne ville væk fra London-klubben.

- Og det er da noget, jeg har tænkt på. Ingen har forsøgt at skjule, at jeg prøvede at komme væk i transfervinduet. Bossen har også sagt, at de var ok med at lade mig gå, siger Bendtner og fortsætter:

- Så skete der en masse ting, og alting blev vendt på hovedet. I fodbold skal man aldrig sige aldrig. Og jeg endte med at blive her. Jeg er en professionel spiller. Mit job er at gøre det bedste for klubben. Selvom jeg ville væk, har jeg stadig en masse følelser for klubben. Så det er ikke svært for mig at vende tilbage til holdet.

- Og selvom jeg ville væk, har jeg det ikke dårligt med at blive. Jeg er stadig glad og har stadig mange gode venner i klubben. Jeg kender klubben indefra og ud. Så det bliver ikke en svær overgang for mig, da jeg kender vores spillestil og kender den måde, som alle tænker på, lyder det fra Bendtner.

- Det ene øjeblik er du på vej videre, og det næste øjeblik bliver du. Sådan er livet, og du ved, at den situation kan opstå, siger Bendtner og tilføjer:

- Jeg klør bare på nu, fortsætter med at arbejde hårdt og komme tilbage i topform for at hjælpe klubben med at nå de mål, den har sat sig, siger han.

Dagens Gossip