Rørt Celtic-boss: En af de største aftener

Det skotske hold Celtic skabte onsdag aften en kæmpeoverraskelse, da det lykkedes klubben med de katolske rødder at besejre FC Barcelona med 2-1 hjemme på Celtic Park i Champions League.

Det skete dagen efter klubbens 125 års fødselsdag, og triumfen var en passende måde at fejre den store dag på, mener en stolt manager Neil Lennon.

- Det er en af de største aftener i min karriere. Det var en utrolig indsats af alle mine spillere i aften.

- Jeg ønskede bare, at de skulle spille op til deres bedste, men de overgik sig selv. De slog verdens bedste hold, og det samtidig med klubbens jubilæum. Det er en meget speciel aften, siger Neil Lennon ifølge AFP.

Victor Wanyama bragte skotterne foran midtvejs i første halvleg, og derefter var hjemmeholder under gevaldigt pres, indtil den blot 18-årige Anthony Watt lavede 2-0-målet på kontra i kampens slutfase.

Da gik publikum på et proppet Celtic Park nærmest bersærk, og atmosfæren imponerede også Barcelona-træner Tito Vilanova.

- Tillykke til Celtic og deres fans. Fuld kredit til dem. Det var et utroligt show.

- Hvis vi havde scoret først, ville det være blevet en meget åben kamp. Vi ramte stolpen to gange, og deres målmand stod virkelig godt, siger Vilanova.

Barcelona topper dog fortsat gruppen med ni point, mens Celtic på andenpladsen har syv.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip