Rørt Madonna takker Danmark efter terror

Skrevet af admin

17/11/2015

Dagens topnyheder

Hvor flere bands som U2 og Foo Fighters har aflyst en række koncerter efter fredagens terrorangreb i Paris, har Madonna alligevel valgt at fortsætte den europæiske del af sin verdensturné "Rebel Heart Tour".

Mandag aften - tre dage efter de blodige massakrer i den franske hovedstad - gik den 57-årige sangerinde på scenen i Boxen i Herning.

- Tak, Danmark, fra bunden af mit rebelhjerte, skriver hun på Instagram til et foto fra koncerten og fortsætter sit budskab på to andre billeder fra sin optræden.

- Skær mig over midten, lyder teksten på det næste billede efterfulgt af hashtaggene "hjertesorgens by", "bed for Paris", "bed for Beirut" og "bed for fred".

- Kærlighedsrevolutionen ankommer til Danmark. Er I med mig?, lyder hendes budskab på det sidste billede.

Madonna selv gav svaret på, hvorfor hun trodsede terrorfrygten under sin svenske koncert i Stockholm lørdag aften blot et døgn efter tragedien.

- Jeg var tæt på at aflyse, men hvorfor skulle jeg give dem den ære? Showet handler om at fejre livet, stå op for ens rettigheder og kæmpe for, hvad man har kært.

- Det har virkelig været svært for mig at gennemføre showet, for på mange måder føler jeg mig ødelagt. Hvorfor står jeg heroppe, danser og har det sjovt, mens folk græder over tabet af deres kære?, spurgte sangerinden og opfordrede til lys midt i mørket.

- Det er præcis, hvad disse mennesker vil have os til at gøre. De ønsker at lukke munden på os - det vil vi ikke lade dem gøre. Der er folk, som ikke har respekt for menneskeliv, og der er folk, der gør grusomme, nedværdigende og utilgivelige ting mod mennesker, sagde sangerinden grædende og sluttede talen af med at spille nummeret "Like A Prayer".

- Ingen i verden skal afholde os fra at gøre det, vi elsker.

Se billederne fra Madonnas danske koncert her:

https://www.instagram.com/p/-K6CoUmEW1/?taken-by=madonna

https://www.instagram.com/p/-K4N_VmETW/?taken-by=madonna

https://www.instagram.com/p/-K3njzGESA/?taken-by=madonna

/ritzau/FOKUS