Rørte læsere: Bundesen i kørestol får følelserne frem

Skrevet af Michael Lauritsen

10/11/2013

Dagens topnyheder

I maj 2011 fik Shu-bi-duas forsanger, Michael Bundesen en blodprop i hjernen. Siden da har den folkekære sanger arbejdet hårdt på sin genoptræning og har holdt sig ude af rampelyset. Indtil lørdag aften, hvor han og resten af Shu-bi-dua lod sig hylde ved Danish Music Awards i Forum i København.

Synet af Michael Michael Bundesen, der sad i kørestol, medførte en storm af kommentarer på Dagens.dks Facebook-side.

Og det er de store følelser, der er fremme:

- Puha sad godt nok med tårer i øjnene da jeg så Bundesen på denne måde .... Men prisen er fuldt fortjent, de er intet mindre end fantastiske, skriver Sanne Werner Bach Jensen blandt mange andre.

LÆS OGSÅ: Michael Bundesen modtog ærespris i rullestol

- Først et kæmpe stort tillykke med den velfortjent pris .... Til jer alle ... Så godt kæmpet Michael , blev så rørt over at se dig igen . Sidst var til juelsminde havnefest så det er nogle dage siden... Men hvor er det dejligt at se dig og dit smil ... Beder til at du kommer dig så meget at vi ser dig /jer på scenen igen .... Alt held og lykke til dig fremover . Knus fra en stor fan ..., skriver Vivi Lykke.

Morten Jacobsen mener, at prisen var indlysende.

- Selvfølgelig skal Michael Bundesen da hædres efter 40 års tro tjeneste i musikbranchen. Den mand har givet så meget til danskerne, i form af herlige og finurlige tekster, fed musik og god underholdning i alle årene.
Prisen er fuldt fortjent. Jeg håber alt det bedste for Michael og hans familie. Og resten af shubberne, skriver han.

- Respekt!!, konstaterer Gitte Meyer Jensen.

Der er også dem, der mener, Michael Bundesen skal have ro.

- Og lad ham så være i fred - de billeder viser tydeligt at han aldrig kommer til at optræde igen - Tak for mange gode år til Bonden og gutterne - de var uforlignelige og vi har heldigvis det hele på skiver Vibeke Lundaa blandt andre.

Klapsalverne ville ingen ende tage, da spotlyset ramte sangeren, der var meget rørt over prisen.

Det er i år fyrre år siden, Shu-bi-dua blev dannet.

/ritzau/Dagens.dk.