Røver affyrede skud i guldsmed: Slap af sted med øreringe

En maskeret mand afgav skud, da han torsdag klokken 17.07 begik røveri mod Guldsmed Hansen i Algade i Brønderslev.

Han truede en ekspedient i forretningen, men der var i første omgang tvivl om, hvorvidt han også havde skudt. Det er Nordjyllands Politi nu sikker på.

- Han knuser en montre med smykker i og har samtidig en pistol i hånden. Efterforskere kan se, at der er afgivet skud, men om det er mod nogen, ved vi ikke, siger vagtchef Henrik Beck fredag morgen.

- Skuddet er muligvis blevet affyret, samtidig med at montren blev knust, og derfor har der været usikkerhed tidligere. Men vi har fundet et patronhylster i butikken, siger Henrik Beck videre.

Efter røveriet løb manden ud til en sort scooter, hvor en medgerningsmand sad og ventede på ham. De to mænd flygtede ad Knudsgade.

Politiet vil gerne have fat i begge mænd.

- Vi har kigget på video fra overvågning, men det har endnu ikke ført os frem til mistænkte. Lige nu har vi et signalement, hvor gerningsmanden beskrives som en ung mand, cirka 185 centimeter høj med en pistol i hånden, siger Henrik Beck.

Vidner har yderligere ifølge Nordjyllands Politi beskrevet røveren fra forretningen som slank af bygning. Han bar også en maske.

Røveren havde i butikken medbragt et sort net. Det lykkedes ham at få øreringe med sig fra guldsmeden, men politiet kender ikke værdien af smykkerne.

/ritzau/

Dagens Gossip