Røvere bagbinder 60-årig kvinde i hendes eget hjem

Skrevet af admin

17/04/2016

Mest læste i dag

En 60-årig kvinde på Falster fik sig en grim overraskelse natten til søndag, da to yngre mænd pludselig trængte ind i hendes soveværelse.

Mændene bagbandt hende, hvorefter de forsvandt med et pengebeløb og nogle smykker, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Hjemmerøveriet skete på Herthadalsvej i Nørre Alslev, hvor mændene brød ind i hendes hus.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fortæller søndag eftermiddag, at gerningsmændene brød et vindue op for at skaffe sig adgang til huset.

Søren Ravn-Nielsen vil ikke komme ind på, hvad mændene brugte til at bagbinde deres offer med, men det lykkedes hende forholdsvis hurtigt selv at komme fri.

- Så røveriet er nok sket omkring en halv times tid, før vi får anmeldelsen klokken 01.30, forklarer Søren Ravn-Nielsen.

Kvinden har kun kunnet give et sparsomt signalement af de to røvere, der var omkring 20-30 år gamle. De talte begge dansk, og den ene var iført en blå jakke.

Politiet ved ikke, hvordan mændene kom væk fra huset efter røveriet, og vil meget gerne høre fra vidner, der var i området, da røveriet fandt sted.

/ritzau/