Røveri mod Fakta: Kender du denne mand?

Lokalpolitiet i Silkeborg efterlyser en mand, der i aftes begik væbnet røveri mod Fakta på Randersvej i Silkeborg. Derfor offentliggør politiet nu overvågningsbilleder.

Røveriet skete klokken 21.48, og en mand gik ind i fakta med en sølvfarvet revolver med brunt skæfte i hånden og råbte:

- Røveri - giv mig pengene og cigaretter.

Manden var maskeret med sort hue med klippede huller til øjnene. Herudover var han klædt i sort jakke med skrift på venstre side samt jeans med et gulligt mærke på højre bag-lår.

Udbyttet fra Fakta blev puttet i en rygsæk. Han slap væk med kontanter samt et antal kartoner cigaretter blandt andet af mærket Prince.

Røveri: Tynd-bleg pistolmand røver Fakta i Silkeborg

Røveren beskrives som dansk udseende, cirka 180 centimeter høj, sort hue med klippede huller til øjnene, sort hættetrøje og lyse cowboybenklæder jeans med gulligt mærke bagpå.

Lokalpolitiet i Silkeborg efterlyser vidner som i tiden forud og umiddelbart efter røveriet eventuelt har bemærket noget mistænkeligt i området, for eksempel personer eller køretøjer biler/knallerter/cykler.

Politiet er også interesseret i oplysninger om personer som eventuelt har kendskab til en person, som har en sølvfarvet revolver med brunt skæfte.

Oplysninger i sagen kan gives til lokalpolitiet i Silkeborg på 1-1-4.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip