Røveri mod spillehal i København

En medarbejder i en mindre spillehal på Enghavevej på Vesterbro i København blev kort efter klokken 2 natten til lørdag udsat for et væbnet røveri, oplyser politiet.

- En mand af arabisk udseende, der talte dansk med accent, kommer ind og truer medarbejderen med en kniv og får udbetalt et mindre kontantbeløb,« fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Dan Aakerhjelm Sørensen, til Berlingske Nyhedsbureau.

Herefter løb gerningsmanden mod Enghave Plads.

Efterforskningslederen forklarer, at manden formentlig har stået og observeret stedet forinden og er gået ind, da der ikke var så mange kunder.

- Cirka en halv time efter ser en patruljevogn en mand, der passer på signalementet. Han har dog ikke noget udbytte på sig og heller ingen kniv, men da der er tydelige tegn på hans væremåde på, at han lige har indtaget narkotiske stoffer, formoder vi, at han er løbet direkte ned på Vesterbro, har smidt kniven undervejs, og købt noget narko og indtaget det,« forklarer Dan Aakerhjelm Sørensen og fortsætter:

- Han svarer nøje på det angivne signalement. Derudover har vi også videoovervågning fra røveriet. Det har vi bare ikke haft mulighed for at sikre på nuværende tidspunkt.

Den formodede gerningsmand er anholdt og bliver sigtet for røveriet. Han fremstilles i grundlovsforhør lørdag.

Dagens Gossip