Røvermistænkt stak af: Nu er han igen bag tremmer

Tirsdag stak en 24-årig mand af fra politistationen i Nykøbing Mors. Torsdag blev han anholdt, og fredag besluttede en dommer i Retten i Holstebro at varetægtsfængsle ham for et groft hjemmerøveri.

Politiet mener, at han sammen med en kammerat overfaldt en 53-årig mand, der under et røveri i sit hjem i Nykøbing Mors lørdag blev udsat for systematisk vold.

De to mænd blev anholdt tirsdag, men det lykkedes den 24-årige at stikke af igen.

- Under flugten smækkede han en indvendig glasdør ind i hånden på en politiassistent, hvorunder vedkommende kom lettere til skade af det knuste glas, fortalte vicepolitiinspektør Kell Svenningsen fra lokalpolitiet i Thisted onsdag til Ritzau.

Torsdag lykkedes det så at finde manden på Salling, og fredag blev han varetægtsfængslet for røveri.

Allerede onsdag blev hans 19-årige kammerat varetægtsfængslet for det voldelige røveri, der fandt sted lørdag morgen ved sekstiden hos en 53-årig mand på Nørrebro i Nykøbing.

- Forurettede blev udsat for systematisk vold samt trusler, og gerningsmændene stjal i forbindelse med volden nogle genstande i huset, fortalte Kell Svenningsen.

Ifølge politiets sigtelse mod de anholdte truede de ovenikøbet den 53-årige med, at de ville slå ham og hans mor ihjel, hvis han gik til politiet.

Kell Svenningsen oplyste forleden, at offeret og de sigtede kender hinanden fra misbrugsmiljøet i Nykøbing.

/ritzau/

Dagens Gossip