Røvermistænkt stak af: Nu er han igen bag tremmer

Tirsdag stak en 24-årig mand af fra politistationen i Nykøbing Mors. Torsdag blev han anholdt, og fredag besluttede en dommer i Retten i Holstebro at varetægtsfængsle ham for et groft hjemmerøveri.

Politiet mener, at han sammen med en kammerat overfaldt en 53-årig mand, der under et røveri i sit hjem i Nykøbing Mors lørdag blev udsat for systematisk vold.

De to mænd blev anholdt tirsdag, men det lykkedes den 24-årige at stikke af igen.

- Under flugten smækkede han en indvendig glasdør ind i hånden på en politiassistent, hvorunder vedkommende kom lettere til skade af det knuste glas, fortalte vicepolitiinspektør Kell Svenningsen fra lokalpolitiet i Thisted onsdag til Ritzau.

Torsdag lykkedes det så at finde manden på Salling, og fredag blev han varetægtsfængslet for røveri.

Allerede onsdag blev hans 19-årige kammerat varetægtsfængslet for det voldelige røveri, der fandt sted lørdag morgen ved sekstiden hos en 53-årig mand på Nørrebro i Nykøbing.

- Forurettede blev udsat for systematisk vold samt trusler, og gerningsmændene stjal i forbindelse med volden nogle genstande i huset, fortalte Kell Svenningsen.

Ifølge politiets sigtelse mod de anholdte truede de ovenikøbet den 53-årige med, at de ville slå ham og hans mor ihjel, hvis han gik til politiet.

Kell Svenningsen oplyste forleden, at offeret og de sigtede kender hinanden fra misbrugsmiljøet i Nykøbing.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip