Roger Federer vandt for 900. gang

Andenseedede Roger Federer var i problemer mod Gilles Simon fra Frankrig. Federer vandt ellers suverænt første sæt med 6-1, men i de to følgende viste Simon, der er seedet 15, tænder, og han snuppede anden og tredje sæt.

Men så viste schweizeren, hvorfor han har vundet 17 Grand Slams, og han tog de sidste to sæt med 6-2, 6-3, og dermed sin sejr nummer 900 i karrieren. Federer er nu klar til at møde hjemmebaneyndlingen Jo-Wilfred Tsonga.

Også fjerdeseede David Ferrer er klar til kvartfinalerne med en sikker sejr på 6-3, 6-1, 6-1 over Kevin Anderson fra Sydafrika. Han møder i næste runde sin spanske landsmand Tommy Robredo, der i endnu et spansk opgør slog Nicolas Almagro.

Robredo var ellers langt nede i sækken mod Almagro, der havde taget de første to sæt, men med et flot comeback vandt Robredo med tre gange 6-4 kampen. Det er anden kamp i træk, at Robredo kommer tilbage fra 0-2.

Hos kvinderne smadrer Serena Williams sig videre på det røde grus. Williams har vist skræmmende styrke i turneringens første kampe, hvor hun kun har afgivet 10 partier. I fjerde runde havde hun heller ingen problemer med at slå sig forbi den 15.-seedede Roberta Vinci fra Italien. På godt en time vandt hun sin 28. kamp i træk med 6-1, 6-3.

Mere modstand kan hun nok forvente at få i kvartfinalen, hvor hun skal op imod russeren Svetlana Kuznetsova. Hun vandt i tre sæt, 6-4, 4-6, 6-3, over tyskeren Angelique Kerber, der var seedet otte.

- Sidste gang vi spillede her, vandt hun, så det vil formentlig sætte hende godt op. Hun har ingenting at tabe, men alt at vinde. Det er god mulighed for at teste mig selv, sagde Serena Williams efter sin sejr.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip