Rokketand sidder uløseligt fast: Så henter far et egern og en müslibar

Skrevet af Nils Würtzenfeld

24/06/2016

Mest læste i dag

Metoderne er mange, når forældre skal hjælpe deres børn af med genstridige mælketænder. Det skriver Some Ecards.

At binde tanden til et dørhåndtag og efterfølgende åbne eller lukke døren, så tanden flyver ud, er efterhånden en klassiker, men vi tør roligt garanterer, at du aldrig har hverken prøvet eller set følgende metode.

Alt den kræver er blot en rokketand, en müslebar og et sulten egern.

- Hvad pokker? Tænker du måske, men den er god nok. Metoden blev i hvert fald afprøvet af den kreative (og skøre?) far David Freiheit, hvis datter havde en rokketand.

I stedet for at vente til den selv faldt ud eller benytte 'dør-tricket', havde David fået en både sjov og komplet skør idé, som hans datter var med på.

De to gik derfor hen i parken, hvor David bandt et langt stykke tandtråd fast til rokketanden, og i den anden anden lavede han en knude om en müslibar.

Så placerede han både datteren og müslibaren på en bænk, og så var det ellers bare at vente.

Og der skulle ikke gå længe, før parkens nysgerrige og sulte egern havde fået færten af müslibaren.

Et af egerne var hurtigst fremme ved lokkemaden, og efter at have studeret müsli-måltidet et par sekunder, vælger den lille gnaver at hjælpe David og datteren med rokketanden.

I den sjove og skøre video herunder kan du se, hvordan projektet endte. Vi anbefaler i øvrigt, at man husker at binde en snor til den rigtige tand, hvis man har tænkt sig at udføre et lignende stund derhjemme.

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler: