Rolf Sørensen: Dette løb vandt jeg helt rent

Det har trukket ud, men mandag aften gav Rolf Sørensen sin bekendelse på TV2. Han indrømmede et forbrug af epo og kortison i de år, der gjorde ham til den mest vindende danske cykelryttere nogensinde.

Men ikke alle sejre kom til ved hjælp af ulovlige midler. I et stort interview med BT tirsdag fortæller Rolf Sørensen, at flere sejre er vundet ved brug af ren muskelkraft og determination.

- Jeg har vundet masser af løb på vand og brød. Tirreno-Adriatico vandt jeg i 1987 helt rent. Ingen tvivl der, siger Rolf Sørensen til BT.

Det er 20 år siden, han vandt sin sejr i endagesløbet Liege-Bastogne-Liege. Og netop valget af at satse på endagesløb har, ifølge Rolf Sørensen, betydet, at hans dopingforbrug har været holdt på et minimum, skriver avisen.

- Jeg specialiserede mig som endagsrytter, så jeg endte aldrig i en situation, hvor jeg skulle kigge lige så dybt i krukken som dem, der kørte for at vinde de store etapeløb. Jeg har aldrig brugt bloddoping. Det ville jeg aldrig komme i nærheden af. For selv om det lyder underligt, har jeg moralske og etiske grænser. Helt ærligt, siger han til BT.

Dagens Gossip