Rolf Sørensen: Jeg er stolt af min karriere

Rolf Sørensen er stolt af sin karriere og har ikke noget at belemre TV 2 med. Cykelkommentatoren erkender ikke, at han har taget doping, og han håber stadig at få lov at dække Tour de France.

Det siger Rolf Sørensen, efter at TV 2-sportschef Frederik Lauesen har sået tvivl om, hvorvidt kommentatorholdet er det rette til Touren efter de voldsomme dopingafsløringer i Lance Armstrong-sagen.

- Jeg kan kun håbe, at de vil bruge mig til det, jeg er god til og er blevet god til. Det er delvist mit nye job, og det er det, jeg synes, jeg skal forholde mig til.

- Så er det op til dem at lægge deres strategi og vurdere, hvad den skal indeholde, siger Rolf Sørensen til BT.

Den tidligere Rabobank-rytter vurderer ikke, at Armstrong-sagen vil ændre på, at masser af mennesker vil følge med i Touren. Og han håber at være med til at dække det.

- Folk har nok draget deres konklusioner om det, jeg er, og det, jeg står for. Så jeg har ikke ret meget andet at sige til det. Kan de bruge mig til det, jeg er god til, så skal de tage den beslutning.

- Om det er troværdigt eller ej, skal jeg ikke kunne gennemskue. Jeg håber, jeg har opbakning, og om de tror det ene eller det andet om min person, det må folk selv konkludere, siger Rolf Sørensen.

Frederik Lauesen har sagt, at han vil holde et møde med Rolf Sørensen, som er klar over, at der på mødet kan blive spurgt ind til, om Rolf Sørensen var dopet.

- Så vil jeg svare, som jeg altid har sagt: At jeg er stolt af min karriere og ikke har noget at belemre dem med. Så jeg har ikke yderligere at sige.

- Så er det op til dem at tage deres beslutninger, om hvad de tror. Om min person er troværdig i forhold til, hvad de kan bruge mig til, siger Rolf Sørensen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip