Rolfhallen genopfrisker 90'ernes halballer

I 90´erne havde halballerne på Fyn kronede dage, og hver eneste weekend valfartede unge mennesker til de fynske haller for at slå sig løs på halgulvet, holde i hånd og drikke ukomplicerede drinks.

Rolfhallen i Rolfsted, sydøst for Odense, var en af de helt centrale midtpunkter i dette årti for halballer, og den sidste weekend i hver måned åbnede en flok frivillige dørene for at omegnens unge kunne feste under ordnede forhold. Men som tiden gik og de unge fra 90´erne blev ældre, døde traditionen for halballerne langsomt ud.

Men de unge fra 90´erne mindes fortsat Haddaways ”What is love”, diskotekets blinkende lamper og en pose med drikkelse i den nærmeste busk, og derfor har Rolfhallens Aktivitetsudvalg taget initiativ til at genopfriske minder fra dengang.

Den 2. februar indbyder Rolfhallens Aktivitetsudvalg alle, der vil genopleve ægte 90´er halbalmagi til 90´er halbal i Rolfhallen. Der bliver budt på 90´er buffet, diskoteket spiller alle de store hits fra dengang - blandt andet Dr. Alban, baren byder på ÆvleBævle, og man kan frit lufte sine Dr. Martens.

Dagens Gossip