Rolland om dopingmistanke: Det skader mit image

Mandag blev det offentliggjort, at den 26-årige bjergrytter stillede til start på den sidste etape af Dauphiné Libéré med et for lavt kortisol-niveau.

I henhold til MPCC-reglerne burde Rolland derfor være nægtet starttilladelse, da et lavt kortisol-niveau kan være forbundet med helbredsmæssig fare eller indtagelse af dopingstoffet kortison.  

Sidstnævnte har fået dopingalarmen til at lyde, hvilket nu får hovedpersonen til at reagere.

- Påstande fra dårligt informerede journalister er blevet udgivet på internettet. Jeg fik foretaget et sundhedstjek fra MPCC for at kontrollere kortisol. Det viste sig, at prøverne blev udført på et dårligt tidspunkt, lyder det blandt andet fra Pierre Rolland på cykelstjernens Facebook-profil.

Prøvernes usikkerhed gjorde ifølge Rolland, at Europcar ikke så nogen grund til at trække bjergrytteren fra startlisten. Rolland nåede dog kun 20 kilometer af etapen, inden han stod af. Officielt på grund af en generende achillessene-betændelse.

- Jeg vil gerne meddele, at et sundhedstjek intet har at gøre med en dopingkontrol, lyder det videre fra Rolland, der føler sig ramt på stoltheden.

- Mit image bliver påvirket. Det rammer mig, min familie og mit hold. I skal vide, at jeg cykler for at vinde løb og blive anerkendt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip