Rolling Stones i »Downton Abbey«?

De fire medlemmer af Rolling Stones er lige vilde med »Downton Abbey« og hvis Hugh Bonneville får sin vilje, bliver de at finde på rollelisten i næste sæson.

Nyheden om musikernes forkærlighed serien har nemlig fået skuespilleren bag jarlen af Grantham til at trække i trådene. Han forsøger at få rockveteranerne puttet ind i handlingen.

Mick Jagger og kompagni er i sagens natur afskåret fra spille sig selv. Deres band har ganske vist fejret 50-års jubilæum, men næste sæson af »Downton Abbey« foregår i 1920erne, så forfatteren Julian Fellowes må skabe egentlige figurer til dem, hvis Bonnevilles ønske skal gå i opfyldelse.

»Man kan sagtens se dem for sig som en flok omrejsende musikere eller måske ligefrem som en cirkustrup«, siger en kilde på produktionen til dagbladet The Guardian og konstaterer: »Det vil være et kæmpekup at få dem med og en fantastisk oplevelse for Stones selv«.

Ifølge Daily Mirror er det mest sandsynlige, at Jagger, Keith Richards, Ron Wood og Charlie Watts medvirker i det specielle juleafsnit, der indspilles i løbet af sommeren.

Det var kollegerne hos The Sun, der som de første fortalte om Rullestenenes begejstring for serien. Avisen kunne i maj afsløre, at musikerne sluttede prøverne til deres nordamerikanske turné tidligt, hver gang der var et afsnit af »Downton Abbey« på skærmen i USA.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip