Rolling Stones udvider »50 & Counting-turnéen

Stones gæstede sidst Australien og New Zealand i 2006, da Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood og Charlie Watts var på deres gigantiske »Bigger Bang«-turné.

De britiske rockveteraner meddelte i november, at de ville indvi et nyt cricketstadion i Adelaide med en koncert den 22. marts og alle
50.000 billetter til dén begivenhed var revet væk på tre timer.

Nu føjer Jagger og kompagni syv koncerter til programmet med start i Perth. Det foreløbige punktum sættes i New Zealand, hvor Rullestenene spiller den 5. april.
Gruppen ventes dog at udvide antallet af koncerter i de to lande yderligere.

Stones kunne fejre 50-års jubilæum i sommeren 2012 og har valgt at strække fejringen over en lang periode. Gruppen indledte »50 & Counting«-turnéen i London den 25. november 2012 og fulgte i foråret op med et besøg i Nordamerika.

I den forbindelse antydede Richards, at der nok var mere under
opsejling: »I tror vel ikke, vi gør så meget ud af et sceneshow for nogle få koncerter?«, bemærkede guitaristen, da han blev spurgt om udsigterne til en verdensturné i fuldt format.

Siden har Stones spillet i Londons Hyde Park, ligesom gruppen var hovednavn ved sommerns Glastonbury-festival - og nu kommer så besøget Down Under.

Der er foreløbig ingen meldinger om, hvornår bandet glæder de europæiske fans med en stribe koncerter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip