Roma haler ind på Juventus efter stærk udesejr

26/01/2014

Afstanden mellem førende Juventus og forfølgeren Roma er reduceret til seks point i toppen af den italienske Serie A, efter at romerne søndag hentede en flot 3-1-sejr på udebane over Verona.

Dermed udnyttede hovedstadsklubben, at Juventus snublede mod Lazio lørdag aften, og samtidig lægger Roma afstand til Napoli på tredjepladsen.

Det var Adem Ljajic, der sendte Roma på sejrskurs fra tæt hold i første halvlegs sidste minut mod ellers hjemmestærke Verona, der gik ind til kampen med otte sejre i 10 kampe hjemme på Stadio Marc'Antonio Bentegodi.

Men Roma har spillet en glimrende sæson, og holdet demonstrerede sin stabilitet ved ikke at lade sig ryste af, at Veronas Emil Hallfredsson udlignede kort efter pausen.

Gervinho gjorde det nemlig til 2-1 for Roma efter en times tid, og med otte minutter igen var det den indskiftede veteran Francesco Totti, der sikrede sejren på et straffespark.

Roma får i næste weekend besøg af Parma hjemme på det olympiske stadion.

AC Milans nye træner, Clarence Seedorf, fik en tiltrængt succesoplevelse, da hans hold i de sidste minutter af udekampen mod Cagliari vendte 0-1 til en sejr på 2-1.

Mario Balotelli og Giampaolo Pazzini stod for Milano-klubbens scoringer.

Milan er trods sejren blot på niendepladsen i Serie A med 27 point efter 21 kampe.

Den anden store Milano-klub, Inter, skuffede med 0-0 hjemme mod Catania.