Roma holder liv i titelhåb med klar sejr

16/02/2014

Skal nogen true Juventus' mesterskab, må det blive Roma. I søndagens aftenkamp i Serie A sørgede Roma for at holde nogenlunde snor i førerholdet.

Hjemme på det olympiske stadion vandt Roma med 3-0 over Sampdoria efter en overbevisende indsats.

Holdet manglede ellers den spillende legende Fernando Totti, hvilket ikke var noget godt tegn. Romerne har haft et højere point- og målgennemsnit, når han har spillet i denne sæson.

Men det gik selv uden Totti. Sampdoria var dog tæt på at kunne gå til pausen med 0-0. Men et minut før denne serverede Alessandro Florenzi et hjørnespark til Mattia Destro, der perfekt headede bolden ind til 1-0.

Efter pausen følte Sampdoria sig snydt for et straffespark for hånd på bolden, men dommeren undlod at fløjte.

I stedet blev det 2-0 efter 54 minutter, da Miralem Pjanic sparkede et frispark fra cirka 25 meter direkte i mål.

Da mistede udeholdet modet, og Roma kunne aflive den sidste form for spænding, da Mattia Destro scorede sit andet mål bare tre minutter senere til 3-0.

Sampdoria måtte slutte kampen med 10 spillere på banen efter udvisningen af Daniele Gastaldello, og Roma kunne have scoret yderligere.

Roma ligger på andenpladsen med ni point op til Juventus, men har dog spillet en kamp færre, da den seneste hjemmekamp mod Parma blev stoppet af regn.