Roma kæmper sig til et point mod Inter

19/03/2016

Inter kunne dufte sejren i Rom, men et tungt pres fra AS Roma i en hektisk anden halvleg sikrede et enkelt point til hjemmeholdet efter 1-1.

Første halvleg blev aldrig det store brag, man havde håbet, og begge mandskaber gik meget taktisk til værks.

Derfor forblev det 45 minutter uden voldsomt mange chancer, og 0-0 var en passende pausestilling.

I anden halvleg kom der langt mere fart over feltet, og det skyldtes især en tidlig scoring til gæsterne.

Efter 53 minutter blev den kroatiske angriber Ivan Perisic spillet fri med en stikning, og i medløb trykkede han bolden ind til 1-0 med en afslutning til fjerneste hjørne.

Det vækkede hjemmeholdet, som havde brug for en sejr for at holde sig en smule inde i mesterskabskampen, hvor Juventus og Napoli er ved at stikke af i toppen.

Roma tilspillede sig adskillige store chancer, men først med godt fem minutter igen lykkedes det midtbanemanden Radja Nainggolan at sparke en nedfaldsbold i feltet ind til 1-1.

Romerne fortsatte med at trykke på og var tæt på sejren, men det blev ved 1-1.

Dermed er Roma fire point efter Napoli og syv point efter førerholdet Juventus, og begge har spillet en kamp færre end romerne.

Inter er nummer fire, men kan blive overhalet af Fiorentina, der spiller søndag.