Roma overvinder chokstart og presser tophold

Spillerne fra AS Roma gør, hvad de kan for at holde topholdet Juventus under pres i den italienske Serie A i fodbold.

Lørdag overvandt Roma en lynscoring fra Atalanta i kampens første minut, og vandt udekampen i Bergamo med 2-1. Dermed brød holdet fra hovedstaden også en tendens med tre udekampe i træk uden sejr.

Med sejren kom Roma op på 28 point - samme pointtal som topholdet Juventus, der dog har spillet en kamp færre, og først senere lørdag møder Lazio i Rom.

Argentineren Maximiliano Morales bragte Atalanta foran allerede i kampens første minut, og argentineren var helt generelt en farlig mand.

Serberen Adem Ljajic udlignede for Roma efter 23 minutter, og Roma fik skabt føringen med Radja Nainggolans scoring til 2-1 tre minutter før pausen.

Morales fik en stor mulighed for at udligne, da Roma-anfører De Rossi fejlede i straffesparksfeltet 20 minutter før tid, men Atalanta har generelt problemer med at score.

Atalanta har kun scoret fem mål i sæsonens første 12 kampe. En kedelig statistik, som lige nu gør holdet til fjerdesidst i Serie A med kun 10 point for 12 kampe.

Atalantas Richmond Boakye fik rødt kort i overtiden, hvor de to holds spillere flere gange var på kant med hinanden.

Flere italienske fodboldeksperter har på det seneste beklaget sig over, at der er for mange udlændinge i Serie A. Så det er bemærkelsesværdigt, at denne kamps tre mål alle blev scoret af udenlandske spillere - Morales fra Argentina, Ljajic fra Serbien og Nainggolan fra Belgien.

Roma er på andenpladsen i Serie A med samme pointtal som Juventus. Topholdet spiller mod Lazio senere lørdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip